Duublis topeltlöök

Lennart Beat 30. juuli 2004, 00:00

ZZ Top tähistab sügisel oma 35ndat tegevusaastat ja Van Halen hakkab 30nele kohe lähenema. Esimene on muutumatus koosseisus siiani aktiivne ja teine on uuesti Sammy Hagari lauljaks saanud. Mõlema globaalse edu tagasid MTV ning tollased tehnikaimed, nagu süntesaator ja rütmimasin. Topperite 90ndad piirduvad siin ?Viva Las Vegas?ega? ja Gary Cherone?i üürike aeg VHis on täielikult ignoreeritud.

Lee Rothi ja Hagari esitused tulevad aga kordamööda ning tänase seisuga polegi vahet, kumb etem laulja oli. Tänu Eddie Van Haleni geniaalsele kitarrile jäävad laulud põhimõtteliselt samaks. Blues, rock?n?roll ja boogie kombinatsioonis elektroonikaga või ilma selleta pole muutunud ka Texase trio eksistentsi jooksul. Muide, Frank Beard on neist ainus, kes pika habemeta on.

Isegi kui mäletate ainult edetabelite tippe häirinud momente, võivad need kaks seltskonda teile praegu isegi rohkem meeldida kui aastaid tagasi. Nostalgiafaktor lihtsalt toimib aja edenedes võimsamalt. Van Haleni kolm tuliuut laulu aga näitavad, et neil on veel tulevikku.

Van Halen ?The Best Of Both Worlds?
Warner Bros


ZZ Top ?Rancho Texicano ? The Very Best Of?
Warner Bros

www.van-halen.com

www.zztop.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing