Sonylt tulemas 7,2megapikseline kompaktkaamera

ÄP 30. juuli 2004, 00:00

Mudel Cyber-shot P150 on esimene Sony kompaktkaamera, mis tänu edasiarendatud Super HAD CCD-le pakub tavapäraselt käepärase suurusega (108 × 51,5 × 26,6 mm) kestas 7,2megapikselise resolutsiooniga pildisensorit.

Aparaat on varustatud Carl Zeissi Vario-Tessar objektiiviga, millel on kolmekordne optiline zoom.

1,8tolline LCD-ekraan aparaadi tagaküljel võimaldab vaadata ja kadreerida fotosid, samuti seadistada makrovõtteid ja välgure?iimi ning kasutada taimerit. ?Scene Selection? pakub üheksat võimalust eri valgustingimusteks või säriaja fikseerimiseks. Loomulikult on tegemist automaatikaga, kuid nõudlikumale kasutajale või nõudlikumate olude tarvis on kaameral ka käsitsiseadistamise võimalused.

Andmekandjatena kasutab Cyber-shot P150-l nii Sony Memory Sticki kui ka Memory Stick PROd.

MPEG-formaadis videoklippide salvestamise jaoks pakub P150 kaht võimalust: MPEG Movie Fine re?iim (480 × 460 pikselit, 30 kaadrit sekundis) eeldab mahukamat Memory Stick PRO mälukaarti, MPEG Movie Standard sobib hariliku Memory Stick kaardiga.

Funktsiooni Burst Mode abil saab teha järjest kuni üheksa kvaliteetset kiirfotot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing