Üllatavad turuvallutused

Raimo Ülavere 17. august 2004, 00:00

Kummaline, kuidas osa meie ettevõtjate välisinvesteeringuid puhkevad õide just siis, kui ajakirjanduses ilmub artikkel nende probleemidest Eestis.

Hiiu Kaluri omanik Toomas Kõuhkna kinnitab eilses Eesti Päevalehes, et kohe hakatakse Moskva tehasega vallutama Venemaa krevetiturgu. Hiiu Kalur ise koos tütarfirmadega sipleb maksu- ja pangavõlgades ja Hiiumaal asuva kalapüügifirma pangaarved on arestitud. Sellest kirjutas Äripäev eelmisel nädalal. Kõuhkna jutt peaks hansapankurite ja maksuametnike huvi ettevõtte vastu kasvatama ? kasumit pole, võlad kasvavad, aga ettevõte vallutab Vene turgu. Huvitav, kelle rahaga?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing