Põlvamaa edukaim on puidufirma Peetri Puit

Inno Tähismaa 18. august 2004, 20:00

Täna kuulutas Äripäev Põlvas välja 2003. aasta majandusnäitajate põhjal reastatud Põlvamaa edukaimad ettevõtted, kelle seas tuli võitjaks OÜ Peetri Puit.

Prusside, sarikate ja liimpuittoodete valmistaja Peetri Puit osaleb Äripäeva koostatavates maakondade ettevõtete TOP-ides esimest korda.

Põlva vallas Soesaare külas asuvas firmas leiab tööd 20 inimest, ettevõte teenis 2003. aastal 28,6 miljoni krooni suuruse käibe juures 1,3 miljonit krooni kasumit. Peetri Puit oli veel 2002. aasta lõpus umbes poole miljoni krooniga kahjumis. Põlva tingimustes oli muljetavaldav ka ettevõtte käibekasv - 3,79 korda 2003. aastal 2002. aastaga võrreldes.

Põlvamaa ettevõtete TOP-is saavutas teise koha kaeve- ja mullatöödega tegelev AAV Teenused OÜ, järjekorras kolmas oli AS Värska Sanatoorium. Mõlemad nimetatud ettevõtted on ka Põlvamaa rentaablimalt majandavad äriühingud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing