Orjatööd leiab nii kodus kui võõrsil

Andris Feldmanis 06. september 2004, 00:00

Iiri toiduaineid tootev Kerry Foods otsib sel aastal Eestist jälle jõuluperioodiks mitutsada inimest, kes oleksid valmis 20 000kroonise kuupalgaga liini ääres seitse päeva nädalas ja 12 tundi päevas kalkuneid kitkuma.

Keskmisele kontoritöötajale tundub ilmselt, et iirlased otsivad siit orjatöö tegijaid. Ometi kandideeris eelmisel aastal 160 kohale 700 eestlast ja see number ilmselt sel aastal ei vähene. Nõudlust nagu oleks. Või oleme me tõesti nii orjameelsed?

Aga ega Eestiski lihttöölise elu liini ääres kerge pole. Sealjuures tuleb leppida veel kordades väiksema palgaga. Lisaks kommenteeris üks kohalviibinu vabriku tööd tutvustavat filmi, et ?seal lüüakse ju puha lulli?. Nii et nagu ikka: kellele orjatöö, kellele võimalus paremaks eluks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing