Kindlustamine pole just populaarne

Mati Feldmann 14. september 2004, 00:00

Olgem ausad, et riskide vastu kindlustamine tuleb harva meie sisemisest veendumusest, vaid ikka välisest survest ? kindlustamise kohustuslikkusest.

Eluasemelaenu intressi määramisel, kas võtta nn ujuv või fikseeritud intress, on inimesele vabad käed jäetud ja tagajärg ongi käes. Fikseeritud intressiga laenu ? tõsi, kümneks aastaks, mitte laenuperioodi lõpuni ? on võetud vaid protsent-paar kogu laenuportfellist. Enesekindlalt ja raha hetkel säästes oleme jätnud end turujõudude meelevalda. Mina ise ka.

Kõige vähem kutsun üles siin midagi kohustuslikuks tegema. Ent olgem valmis: kui pärast kaua kestnud intressipõuda peaks tulema üks korralik üleujutus, mis meie ?laenusaagi? rikub, pole kellelegi näpuga näidata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing