PhotopointT ühtlustas paberfotode hinna digifotode tasemel

15. september 2004, 17:12

PhotopointT laskis sellest nädalast kõigi 10x15 sentimeetriste fotode hinna 1.50ni, küsides seda nii tava- kui digifotode eest, teatas ettevõte.

Erinevalt mitmetest konkurentidest ei too mahtude suurenemine kaasa fotode kvaliteedi langust, märkis ettevõte oma teates. Endiselt korrigeeritakse nii tarkvara kui laborandi poolt fotode värvust, heledust-tumedust ning kontrastsust. Uue hinna puhul kehtib piltide valmistamisele viie päevane ooteaeg.

Kaubamärki PhotopointT kasutav Gauruse Fotokaubanduse ASi andmetel on uue hinnapoliitika üheks teguriks vastne suuremahuline investeering laboritehnikasse. Juurde soetati kaks uut tipptasemel Fuji Frontier laborimasinat, mis võimaldavad piltide trükiarvu oluliselt suurendada ning selle tulemusena pildi omahinda alandada. Paralleelselt jäävad kehtima endiste hinnapakettide hinnad.

1992. aastal asutatud ning 100% kodumaisel erakapitalil põhinev Gauruse Fotokaubanduse AS on Eesti suurim fotokaupu ja teenuseid pakkuv ettevõte, kus töötab 50 inimest. Kaubamärk PhotopointT ühendab 9 kauplust üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing