Prokuratuur korraldas läbiotsimisi seoses diagnostikakeskuse võõrandamisega

ÄP 17. september 2004, 00:00

Eesmärgiks oli leida dokumente ja asitõendeid, mis aitaksid kaasa ASide Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla poolt Tallinna Diagnostikakeskuse 66,3 protsendi aktsiate võõrandamise uurimisele.

Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokuröri Laura Feldmanise juhtimisel läbiviidud operatsiooni käigus võtsid keskkriminaalpolitseinikud kontoritest ja asutustest kaasa nii dokumente kui ka arvuteid. ?Eesmärk oli leida erinevaid teabekandjaid, mis aitaksid alustatud kriminaalasja lahendada. Kuid praegu on veel vara rääkida, mida leiti, sest äravõetud asju hakatakse alles analüüsima,? ütles Feldmanis.

Augustis alustati kriminaalmenetlust, et selgitada välja Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla poolt Tallinna Diagnostikakeskuse 66,3 protsendi aktsiate võõrandamist 20. juulil OÜ-le Diagnostic Family.

Kriminaalmenetlus alustati karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb ametiseisundi kuritarvitamist (KarS § 289). Praegu pole kedagi kriminaalasjas kahtlustatavaks tunnistatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:44
Otsi:

Ava täpsem otsing