Peeter Raidla • 7 oktoober 2004

President kuulutas välja kaheksa seadust

President Arnold Rüütel kirjutas täna Kadriorus alla otsustele kuulutada välja kaheksa seadust.

Nendeks on Riigikogus 22. septembril 2004 vastu võetud autoriõiguse seaduse

muutmise seadus; valimisseaduste muutmise seadus; riigilõivuseaduse muutmiseseadus; Eesti Vabariigi valitsuse ja Kanada valitsuse audiovisuaalkoostöökokkuleppe ratifitseerimise seadus; 29. septembril 2004 vastu võetud EuroopaParlamendi valimise seaduse täiendamise seadus; korruptsioonivastase seaduseja palgaseaduse muutmise seadus; kaubanduslikku meresõitu teostavate laevademiinimumnõuete konventsiooni ja selle protokolli ratifitseerimise seadus;filmide ja muude audiovisuaalteoste kaastootmise ning levitamise toetamiseksasutatud Euroopa toetusfondi ?Eurimages? osalise leppega ühinemise seadus.

Hetkel kuum