Peeter Raidla • 7. oktoober 2004 kell 15:32

President kuulutas välja kaheksa seadust

President Arnold Rüütel kirjutas täna Kadriorus alla otsustele kuulutada välja kaheksa seadust.

Nendeks on Riigikogus 22. septembril 2004 vastu võetud autoriõiguse seaduse

muutmise seadus; valimisseaduste muutmise seadus; riigilõivuseaduse muutmiseseadus; Eesti Vabariigi valitsuse ja Kanada valitsuse audiovisuaalkoostöökokkuleppe ratifitseerimise seadus; 29. septembril 2004 vastu võetud EuroopaParlamendi valimise seaduse täiendamise seadus; korruptsioonivastase seaduseja palgaseaduse muutmise seadus; kaubanduslikku meresõitu teostavate laevademiinimumnõuete konventsiooni ja selle protokolli ratifitseerimise seadus;filmide ja muude audiovisuaalteoste kaastootmise ning levitamise toetamiseksasutatud Euroopa toetusfondi ?Eurimages? osalise leppega ühinemise seadus.

Hetkel kuum