• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Procter & Gamble ei lase üllatustel tekkida ka oktoobris

  Procter & Gamble teab, et tarbijad võivad küll omavahelistes vestlustes ironiseerida nende reklaamide üle, kuid hüpermarketis kümneid meetreid pikalt riiulilt tooteid ostukärusse asetades saavad võidumeheks just enim reklaamitud brändid.
  Ühes suures Eesti hüpermarketis võib kokku lugeda ümmarguselt 50 000 toodet ja konkurents on karm. Väidet, et tutvutakse huvitavate toodetega lähemalt, ei võta hüpermarketite kontekstis vist keegi tõsiselt. See on lühikese ostutsükliga tarbekaupade reklaamijate, nagu Procter & Gamble?i, Reckitt-Benckiseri ja Colgate-Palmolive?i põhimoto: olla oma reklaamiga pidevalt tarbija teadvuses, olla selles kahe-kolme brändi valiku karussellil.
  Ajalehtede reklaamiturul domineerivad oktoobri esimesel seitsmel päeval kinnisvarafirmad, ostukeskused ja finantsasutused. Eks ülisoodsad laenuintressid ja kinnisvaraarendus käi käsikäes.
  Kogumispensioni teise samba magusaim tükk jagati ära aasta tagasi, nüüdsed reklaamid keskenduvad suuremal määral klientide ülelöömisele.
  Ostukeskused peavad end pidevalt tarbijatele meelde tuletama. Seda enam, et leedulaste VP Market on aktiviseerunud ja teiste senise elu tunduvalt ärevamaks teinud.
  Autor: Hanno Kindel
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.