Andris Feldmanis • 15. oktoober 2004 kell 8:14

Salva Kindlustus maksis septembris ligi 11 miljonit krooni hüvitisi.

Septembris maksis Salva Kindlustus hüvitist ligi 850 juhtumil kogusummas 10,7 miljonit krooni.

Enim maksti möödunud kuul hüvitisi liikluskindlustuses ? 5,6 miljonit krooni ja kaskokindlustuses ? 3,7 miljonit krooni.

Sõidukikahjudest on arvukuselt esikohal klaasidega seotud kahjud. Suurenenud on liiklusõnnetuste ja takistusele otsasõitude arv.

Varakindlustuses maksti septembris hüvitisi ligi 1,2 miljonit krooni. Suurim kahju toimus Harjumaal, kus tules sai kahjustada eramu. Juriidiliste isikute kahjudest on enim esinenud murdvarguse ja röövimise juhtumeid.Õnnetusjuhtumikindlustuse kahjude arv ei ole viimastel kuudel muutunud. Olulise osa moodustavad õnnetused, mis juhtunud kodus või tänaval.

Salva Kindlustus kogus septembris kindlustusmakseid 18,3 miljonit krooni, millest 7,6 miljonit laekus liikluskindlustuses ja 5,7 miljonit kaskokindlustuses. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna on kindlustusmaksete maht kasvanud 2,5 %

Hetkel kuum