• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinki kasum langes, kuid käive tõusis

  Laevandusfirma Tallink Grupp septembris lõppenud 2003/2004 majandusaasta kasum oli 3,48 miljardi kroonise käibe juures 314 miljonit krooni.

  Uudisteagentuuri Bloomberg teatel langes prognooside kohaselt Tallinki aastakasum 18 protsenti, 314 miljoni kroonini. Samas ettevõtte käive kasvas 16 protsenti, 3,48 miljardi kroonini. Tallinki kasumile mõjus negatiivselt kütusekulu tõus ja maksuvaba kaubamüügi vähenemine.
  Majandusaastal 2002/2003 oli Tallinki käive 3 miljardit krooni ja kasum 382 miljonit krooni.
  Kuna maksuvaba kaubandus on suures osas kadunud panustab ettevõte Tallinki finantsjuhi Marek Mägi sõnul puhkusevõimaluste ja konverentsiturismi arendamisele ühelt poolt ning teiselt poolt kiirlaevadega Loode-Venemaalt pärit ärireisijate teenindamisele ja cargo-teenuse pakkumisele.
  Ettevõtte 2001/2002 majandusaasta kasum oli 2,78 miljardi kroonise käibe juures 245 miljonit krooni.
  Majandusaastal 2000/2001 sai varem Hansatee nime kandnud Tallink 2,4 miljardi kroonise käibe juures 194 miljonit krooni kasumit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.