Dünamo omanikele

Aivar Hundimägi 20. oktoober 2004, 00:00

Investeerimispankur Joakim Heleniuse eestvõttel loodud haljastusfirmat juhtima asunud Raigo Roosve tegi halva üllatuse oma senisele tööandjale, Eesti juhtivale aiandusfirmale Ceres. Viimase omanikud said esmaspäeval ajakirjaniku käest teada, et nende ettevõtte juht on üleeilsest alates uue konkurendi palgal. Ma ei ole varem kuulnud, et Eestis mõne ettevõtte juht sellise dünamo oma tööandjale teeks. Pigem on olnud vastupidiseid juhtumeid, et hommikul tööle tulles saab tippjuht teada, et ta ei ole enam ametis.

Kuna Roosve ütles Äripäevale antud intervjuus, et uude firmasse töötajate leidmisega probleeme pole, siis ma ei üllatuks, kui Cerese omanikud saavad ühel päeval ajakirjanike käest teada, et nende töötajad on eilsest konkurendi palgal.

Ja mis kindel, luurele ma Raigo Roosvega ei läheks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing