• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome leht: Tallinnas kümneid restorane müügis

  Eilne Kauppalehti kirjutas, et Tallinnas on müügis kümneid restorane, samas kohalikud restoranipidajad seda ei kinnita.
  ?Mulle pakutakse vähemalt paar korda kuus võimalust mõnd restorani osta,? ütles Kauppalehtile Balthasari ja Karl Friedrichi restorane pidav Ritta Roosaar.
  Paljud restoranid, mida müüa pakutakse, on väikesed ning välisomanikega, kes tegid restorani Eesti olusid tundmata. Samuti pole palgatud oma ala asjatundjaid.
  Müügisurvet tekitab seegi, et linn on tõstmas üürihindu ? ligikaudu 10?20% vanalinnas asuvatest restoranidest üürib pinda linna käest. Lisaks on maksuamet kontrolli tugevdanud, mistõttu viimased hämara raha keerutajad tahavad restoranialalt minema, kirjutab leht.
  Restoranide Gloria ja Egoist omanik Dimitri Demjanov ütles, et tema ei saa Kauppalehtis ilmunud väiteid kümnete restoranide müügi kohta kinnitada.
  Demjanov sõnas, et talle on küll pakutud restorane opereerimiseks, kuid mitte müügiks. ?Mina kuulsin rohkete restoranide väidetavast müügist Soome ajakirjaniku käest,? märkis Demjanov. ?Ütlesin talle, et Tallinnas peaks olema umbes 600 restorani, mille peale tema väitis, et 150 neist on müügis. Mulle teadaoleva info põhjal ei saa ma aga neid väiteid kinnitada, samas aga ka ümber lükata.?
  Ka Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Donald Visnapuu ütles, et temal puudub info Tallinna restoranide müümise kohta.
  Eilses Kauppalehtis ilmunud vastavasisulise artikli kohta ütles Visnapuu, et Soome ajakirjanik oli ka talle helistanud ning rääkinud temani jõudnud kuuldustest, nagu oleks siin müügis 130?150 restorani.
  ?Vastasin talle, et minul selliseid andmeid ei ole,? ütles Visnapuu. ?Ja kui keegi müübki, siis meie liitu ju sellest ei teavitata. Seda võin aga küll öelda, et restoranide juhid ja omanikud ikka aeg-ajalt vahetuvad.?
  Tallinnas on hinnanguliselt 600?700 restorani. Viimase 15 aastaga on restoranide arv kümme korda kasvanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Aasia aktsiad langesid koos USA futuuridega
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.