ÄL: Krediidipank läheb Soome turule

17. november 2004, 08:07

Hiljuti lahkus siit ilmast Krediidipanga asutaja Rein Otsason, pank jätkab suurte plaanidega.

10. novembril peetud Eesti Krediidipanga nõukogu koosolekul valiti uueks esimeheks senine nõukogu liige Ain Soidla, kes varasematel aastatel juhatuse liikmena panga kinnisvara- ja haldusküsimuste eest vastutas, kirjutab Ärileht.

Krediidipanga nõukogu koosseisus jätkavad peale Ain Soidla senised nõukogu liikmed Rein Otsepp, Jazeps Paplavskis ja Reet Tatrik. Järgmise panga aktsionäride korralise üldkoosoleku järel jätkab Krediidipanga nõukogu jälle vähemalt viieliikmelisena.

?Loomulikult oleme tihedalt seotud Valentina Otsasoniga, kelle omanduses on praegu 12,8 protsenti Krediidipanga aktsiatest ning ootame teda huvi korral ka panga nõukogu töös osalema,? räägib panga juhatuse esimees Andrus Kluge.

Sellest, mis saab Rein Otsasoni isikliku osalusega (15,7%) Krediidipangas, on veel vara rääkida. Temale kuulunud aktsiad kanduvad üle pärijatele pärimisseaduse alusel.

?Krediidipank jätkab oma äriplaani elluviimist, pakkudes ka edaspidi soodsaid arveldus- ja hoiustamisvõimalusi ning panga nimele kohaselt laene nii eraisikutele kui ka firmadele. Uutest suundadest rääkides on mõttes Krediidipanga teenuseid ka Soomes pakkuma hakata. Oleme turuanalüüsi teinud ning uute hoiustajate kaasamise plaan Soomest näib perspektiivikas,? arvab neli aastat juhatuse esimehe ametit pidanud Kluge.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing