EVAÜ küsib Eesti Raudteelt enne koondamisi põhjalikku riskianalüüsi

Liis Kängsepp 17. november 2004, 17:32

Vedurimeeste Ametiühing (EVAÜ) saatis täna tööandjale kirja, milles peab koondamise põhjendusi ebapiisavaks ja väheveenvaks.

?Vedurimeeste Ametiühing peab ainuvõimalikuks, et töökorralduse muutmine saab toimuda ainult pädeva ja põhjaliku riskianalüüsi tulemuste alusel,? ütles EVAÜ esimees Heino Rüütel pressiteates. ?Ametiühingu eesmärk on välistada kõik võimalikud ohud nii töötajate tervisele kui ka raudteeliikluse üldisele turvalisusele.?

AS Eesti Raudtee on teatanud Eesti Vedurimeeste Ametiühingule (EVAÜ) kavatsusest koondada Tapa ja Valga depoodest kokku 39 vedurimeest. Koondamise alusena märkis Eesti Raudtee soovi muuta töökorraldust: minna üle pikkade veoõlgade teenindamisele, mille puhul ei toimu enam veduribrigaadide vahetust Tapa jaamas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing