Ruslana on pühapäeval Eesti publiku ees

Christel Karits 03. detsember 2004, 00:00

?Vaatemäng tõotab tulla võimsam, kui rahvas ette kujutab,? lubavad korraldajad Saku Suurhallist. Nende hinnangul on Ruslana tervis vaatamata hiljutisele nälgimisele hea ja lauljanna on täies esinemisvormis. Seda tõendab ka läinud pühapäeval Eestis toimunud pressituur, mis igati õnnestus. ?Ruslana oli ajakirjanikest ja fännidest nii piiratud, et tal ei õnnestunud süüagi. Eriti ere oli kohtumine Tallinna linnapea Tõnis Paltsuga,? ütles Astrid Milpak, üks korraldajatest.

Euroopa turnee ?Wild Dances? raames toimuvas ligi kahetunnises kontsert-show?s toetavad lauljannat laval 11-liikmeline tantsutrupp, saatebänd ja loomulikult Ukraina metsikud trummarid.

Kontserdi tehniline pool on esmaklassiline ? kasutatakse tipptasemel heli- ja valgustehnikat, millele lisavad kaalu suur videoekraan ja võimas pürotehnika.

?Ruslana potentsiaal on tähelepanuväärne: omandanud kahekordse muusikalise kõrghariduse, on tal jõulised vokaalsed võimed, eksklusiivne esinemismaneer, originaalne stiil, tohutut energia ja oskus publikut üles kütta,? on kirjas lauljanna tutvustuses. ?Ta on ise oma laulude autor ja arran?eerija, ideede produtsent ning videote re?issöör. Tema looming on inspireeritud rahvamuusikast, Karpaatia mägilaste hutsuulide tantsudest ja rütmidest. Oma esimese albumi ?Wild Dances? lugudesse on põimitud kultuslikud rahvuslikud rütmid ja ultramoodne sound.?

Kuigi Eesti publikule sai Ruslana rohkem tuntuks pärast Eurovisiooni võitu, oli ta edukas staar juba ammu enne. 2003. aasta detsembris anti Ruslanale üle Ukrainas plaatinaplaat albumi ?Wild Dances? eest, mida oli müüdud 100 000 ametlikku eksemplari saja päevaga. Peale seda on artisti pärjatud veel hulgaliselt erinevate auhindadega, millest viimane ja nimekaim on 2004. aastal World Music Awardsil saadud tiitel ?World?s Best Selling Ukrainian Artist?. Samuti on saatnud Ruslanat suur edu mitmel pool Euroopas. Näiteks Belgias müüdi tema singlit ?Wild Dances? üle 25 000 eksemplari, mille eest pärjati Ruslanat kuldplaadiga.

?Piletite müük on praegu plaanipärane,? ütles Milpak. ?Saku Suurhall mahutab päris palju inimesi, nii et pileteid veel on.?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing