Tere, mina olen Bill!

Kertu Ruus 06. detsember 2004, 00:00

Käisin mööda Washingtoni baare ja küsisin, mida arvavad baarimehed ja -omanikud Türi viinast ? ühest Eesti ekspordi uhkusest USA turul. Hästi arvavad. Aga võiksid veel paremini arvata. Kui Bacardi hakkas paari aasta eest USAs turustama Türi viina, ilmusid reklaamid klantsajakirjades. Kuid Bacardi jättis hooletusse kõige tähtsama sihtgrupi, kellest üks jook sõltub sama palju nagu tippjuht oma lähimast assistendist.

Need on baarileti taga seisjad ? Kerberosed, kes valvavad, mis jook läheb nende klaasi, kellel pole kindlat viinaeelistust. Aaron McGovern, esimesena USA pealinnas Türi lettidele pannud Vene Maja nimelise baari üks omanikke, annab nõu: tulgu agendid baarimeeste ja -naiste juurde: ?Tere, mina olen Bill! Mida me saame teha, et te suurendaksite Türi viina läbimüüki?? Kui baaritöötajad saavad reklaamiabi, saavad rohkemad inimesed ka Türi viinast abi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing