• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lennufirma SAS Jõululend toob homme Tallinnasse 34 tonni kingitusi

  Lennufirma Scandinavian Airlines (SAS) traditsioonilise heategevusliku Jõululennu sihtpunktiks on teist aastat järjest valitud Tallinn.

  Homme hommikul maandub Tallinna Lennujaamas SASi Jõululend koos esindusliku Norra delegatsiooniga, kes toob Eesti sotsiaalasutustele ligi 34 tonni kingitusi, teatas suhtekorraldusfirma KPMS Partnerid.
  Lennufirma SAS on juba 15 aastat hoidnud traditsiooni korraldata iga aasta detsembris Jõululend, millega Norrast toimetatakse mõnda Läänemere ääres asuva linna abivajajatele jõulukingitusi. Tänavu toob SAS heategevusprojekti raames koostöös erinevate partneritega kingitusi Katleri lastekeskusele, Peeteli kiriku lastekeskusele ja sotsiaaltöö keskusele ?Sõbra Käsi?.
  Kingitused on kokku kogutud terve aasta jooksul SASi ja koostööpartnerite töötajate poolt Lõuna-Norrast. Kuna kinke, mille hulgas on riided, toit, ratastoolid, maiustused, spordivarustus jne, sai kokku 34 tonni, tuuakse osa saadetisest Tallinnasse ka nelja suure treilerautoga.
  Jõululennuga tuleb Tallinnasse kingitusi üle andma ja abistatavate eluoluga tutvuma 74st SASi ning teiste heategevusaktsiooni kaasatud Norra ettevõtete töötajast ja juhist koosnev esinduslik delegatsioon. Delegatsiooni võtab lennujaamas vastu Norra Kuningriigi suursaadik Per Kristian Pedersen.
  Lennufirma SAS annab Jõulureisiks alati tasuta lennuki ja tasuta töötab selle reisi ajal ka kogu meeskond. Tasuta lennujaamateenustega toetavad jõululendu Oslo ja Tallinna Lennujaam ning lennuki maapealse hooldusega Tallinnas Estonian Air. Norra suurim energeetikafirma Statoil on juba aastaid kinkinud jõululennuks vajaliku kütuse. Ka paljud kingitusi saatvad Norra pered ja ettevõtted ning SASi ja sponsorfirmade töötajad on seda teinud juba mitmeid aastaid.
  SASi jõululennu traditsioon algas 15 aastat tagasi, kui pilootide Harald Gjone ja Karsten Midtuni eestvõttel tehti esimene heategevuslik lend Poola linna Gdanskisse. Viimastel aastatel on Jõululennu sihtpunktiks olnud Riia ja eelmisel aastal otsustati esimest korda sõita Tallinnasse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiad näitavad täna tugevust
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Töötajaid pole! Ettevõtjad küsivad rohkem välismaalasi ja vaatavad peeglisse
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Probleemid, millega kasvada soovivad e-poed peavad täna tegelema
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.