Venemaa karmistab loomse kauba kontrolli

ÄP 21. detsember 2004, 00:00

1. jaanuarist peavad Euroopa Liidu riigid loomsete kaupade veol Venemaale lisaks senistele ekspordidokumentidele esitama ka toote tooraine sertifikaadi, kui kauba tooraine on pärit mõnest teisest riigist.

Veterinaar- ja toiduameti peadirektori Ago Pärtel rääkis BNSile, et uus protseduur puudutab ainult selliste loomsetele saaduste ja loomsete toidukaupade eksporti, mille puhul on kasutatud mõne teise liikmesriigi tooret. "Ehk lisaks senistele dokumentidele peab esitama ka ekspordieelse sertifikaadi, mis väljastatakse päritoluriigi pädeva ametiasutuse poolt," rääkis ta.

Uus protseduur puudutab võrdselt kõik Euroopa Liidu liikmesriike.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing