PRIA maksab sellel nädalal välja 962 miljonit krooni

22. detsember 2004, 11:33

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) maksab sellel nädalal välja 962 miljonit krooni erinevaid toetuseid, teatas amet.

PRIA maksab põllumeestele sel nädalal välja põllukultuuride toetuse, ühtse pindalatoetuse, ebasoodsamate piirkondade toetuse ja põllumajandusliku keskkonnatoetuse.

Esmaspäeval maksis PRIA 7847 põllumehele 205 miljonit krooni põllukultuuride kasvatamise toetust, teisipäeval ning kolmapäeval maksti 18 594-le taotlejale 332 miljonit krooni ühtset pindalatoetust. Neljapäeval makstakse 8323 taotlejale 116 miljonit krooni ebasoodsamate piirkondade toetust. Reedel makstakse 5641-le põldurile 259 miljonit krooni keskkonnasõbraliku tootmise toetust, 724-le tootjale 48 miljonit krooni mahepõllumajandusliku tootmise toetust ja 206 loomapidajale 2 miljonit krooni eesti tõugu hobuse kasvatamise toetust.

Eelmisel nädalal said veisekasvatajad 76,8 miljonit krooni ja utekasvatajad 4,1 miljonit krooni toetust. Detsembris makstakse põllumeestele toetusteks kokku üle miljardi krooni, millest enamus pärineb Euroopa Liidu eelarvest. Välja makstavateks toetusteks on ühtne pindalatoetus, täiendavad lisamasksed veiste, uttede ja põllukultuuride kasvatamise eest, põllumajanduslik keskkonnatoetus ja vähemsoodsamate piirkondade toetus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing