• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juhtmeta DECT-telefone saab ühendada arvutiga

  16. detsembri Äripäev kirjutas Siemens Gigaset S440 DECT-telefonist, mille juurde saab lisavarustusena osta arvuti USB-porti käiva adapteri Gigaset M34 (vt - Uus traadita telefon helistab ka interneti kaudu ).
  Selle abiga saab ühendada oma Siemensi telefonitoru arvutiga ja kasutada toru Skype?i kaudu internetikõnede tegemiseks.
  Sarnase funktsionaalsusega toodet pakub ka Saksa firma Dosch & Amand Systems AG, kelle valmistatav seade COM-ON-AIR VoIP Easy võimaldab süle- või lauaarvutiga ühendada enamikku DECT-telefonidest. Ainus nõudmine telefonile on see, et telefon toetaks GAP-standardit (Generic Access Profile). GAP-standardit toetavad DECT-seadmed suudavad omavahel suhelda sõltumata tootjast.
  Tegemist on arvuti PCMCIA-pesasse käiva laienduskaardiga, mis käitub sarnaselt DECT-telefoni tugijaamaga. Arvutisse installeerides paistavad telefonitoru mikrofon ja kõlar kui uued audioseadmed. Kasutades näiteks internetitelefonitarkvara Skype tuleb häälestada tarkvara kasutama uusi sisend-väljund-seadmeid tavalise helikaardi line-in?i ja line-out?i asemel.
  Seadme saadavuse kohta Eestis praegu info puudub, erinevates internetipoodides maksab nii laua- kui ka sülearvuti kaart umbes 100 eurot (1564 krooni).
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.