• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üritusturundusfirmad Orangetime ja Rodeo Marketing ühinesid

  Sel suvel ühinenud üritusturundusfirmad Orangetime ja Rodeo Marketing võivad saada veel sel aastal käibe poolest suurimaks Eesti üritusturundusfirmaks.
  Sisuliselt liitusid kaks täiesti erineva strateegiaga ettevõtet. Rodeo oli väga tugev tehniliste projektide tegija.
  Nende korraldatud oli näiteks Vabaduse väljakul toimunud Red Bull Air Jami hüppevõistlus, mis on siiani suurejoonelisim linnaruumis peetav ekstreemspordivõistlus Eestis ja kogu Baltikumis. See üritus meelitas kokku 20 000 inimest.
  Orangetime on aga tugev kliendiürituste tegija. Ühinenud agentuuri nimeks jääb Orangetime ja seda hakkab juhtima Hardi Kinnas.
  Aasta lõpuks prognoosib Hardi Kinnas enam kui 50% käibe kasvu, mis teeks käibenumbriks 14?15 mln krooni.
  Üritusturundusagentuuride Liidu juhatuse esimehe Paavo Pilve sõnul on loogiline, et kahe agentuuri ühinemisel käive kasvab. Küsimus on aga selles, kas suudetakse ühendada kahe agentuuri kogemused ja pakkuda klientidele reaalset lisaväärtust ning saavutada veelgi paremaid tulemusi.
  Orangetime 2004. aasta netokäive oli 9,5 miljonit krooni, Rodeol 4,1 miljonit krooni.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.