ÄP fototoimetus • 1. detsember 2005 kell 22:00

PÖFFi vahel esilinastub romantiline komöödia ?Oleks see ometi nii?

Jõulukuu toob tavaliselt kinodesse romantilisema tooni. Nii ka sel aastal.

Alates tänasest linastub kobarkinos Marc Levy menuromaani ?If Only It Were True? alusel vändatud südamlik romantiline komöödia ?Oleks see ometi nii?, mis ameerika filmiajakirjanikelt on saanud vaid kiitvaid hinnanguid.

Kui David üüris San Franciscos lummava vaatega korteri, polnud tal aimugi, et korteriga tuleb ka kaasa selle senine omanik Elizabeth, tüütult korraldusi jagav noor naine, kelle põhiline mure on David võimalikult ruttu enda katuse alt välja saada.

Ainsana korteri nõudlikku perenaist nägev mees on veendunud, et jonnakas blondiin on surnud ning vajab lihtsalt abi, et jõuda ?teispoolsusesse?. Tegelikult kohalikus haiglas koomas viibiv Elizabeth aga on kindel, et asi on surmast kaugel ning et palju hullem probleem on see tüütus, kes tahab tema korterist vägisi meheliku seapesa kujundada.

Osades Reese Witherspoon (?Arukas blondiin?!?), Mark Ruffalo (?Üleöö 30?), Jon Heder (?Napoleon Dynamite?), Ben Shenkman (?Peab armastama koeri?) jt. Lavastas Mark Waters (?Raju reede?, ?Õelad tüdrukud?).

Autor: ÄP

Hetkel kuum