Uus Maa kinnisvarabüroo müüb 48 ehitatavat korterit korraga ühele ostjale

20. jaanuar 2006, 13:06

Järgmise nädala alguses müüvad Uus Maa ja kinnisvaraarendaja Future Invest OÜ terve ehitatava 48korteriga maja ühele ostjale, kelle nime ei avalikustata.

Tegemist on Kakumäel, Mereveere korterelamuprojektiga aadressil Tallinn Räime t11/Silgu t 25a, Räime 13, Räime 15 ja Räime 17. Projekti koduleht on seoses eduka tehinguga internetist juba maha võetud.

Uus Maa kinnisvarakonsultant Ruben Gornischeff sõnas, et ostja nime ta öelda ei saa, kuid tegemist on juriidilise isikuga. Gornischeff lisas, et Uus Maa sai tehingult soovitud vahendustasu, samuti arendaja.

Uus Maa praktikas on see tema andmetel esimene kord, kus terved majad korraga müüakse, ehkki on varem ostetud kortereid korruste kaupa, näiteks Tallinnas Viru Keskuse uued korterid, ehitatava Foorumi maja ja Jõe tänava maja korterid.
Future Invest OÜ esindaja Kristjan Leppik midagi ei kommenteerinud, sõnades, et tehing on konfidentsiaalne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing