Lisaeelarvest 94 miljonit merereostuse avastamiseks

26. september 2006, 14:00

Lisaeelarvest eraldatakse
siseministeeriumile kokku 94 miljonit krooni, ütles rahandusminister Aivar Sõerd
täna valitsuse pressikonverentsil.

"Sellest täiendatakse merereostuse uuringuteks vajaminevat tehnikat," täpsustab Sõerd.

454,8 miljonit saab lisaeelarvest haridusministeerium. Haigekassale eraldatakse lisaeelarvest 529,9 miljonit. 190 miljonit krooni eraldatakse sotsiaalministeeriumile, et muuhulgas osta ravimeid (aidsi ravimid, vaktsiinid jt).

"Lisaeelarvega kiirendatakse seni planeeritud investeeringuid ja lahendatakse varasematel aastatel edasi lükatuid. Või rahastatakse valdkondi, mida varem pole rahastatud, " kommenteerib Sõerd lisaeelarvet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2006, 13:59
Otsi:

Ava täpsem otsing