EASi juhi Viljar Jaamu ettevõte võlgnike seas

Piret Reiljan 12. oktoober 2006, 00:00

Viljar Jaamule ja tema vennale Alvar Jaamule kuuluv SL Grupp OÜ on Laurell Investmenti ainuomanik, mille vastu on ligi 20 000 krooni väärtuses võlanõudeid. "Võlasumma pole ettevõtte mõistes suur, aga asi on põhimõttes. Kui Laurell Investment käsitleb lepinguid meelevaldselt ning jätab osa nõuetest lihtsalt täitmata, on meie kohus teisi äriühinguid selle eest hoiatada," põhjendas Julianuse menetlusjuht Ivar Kamarik ettevõtte avaldamist võlgnike nimekirjas.

EASi juhatuse esimehe ja Laurell Investmenti osaniku Viljar Jaamu sõnul on tegemist vaidlusega osutatud teenuste kvaliteedi üle. "Mul pole olnud üldse aega nende küsimustega tegeleda, vahel vennalt uurin olukorda," tõdes Viljar Jaamu ja lisas, et võlgadega on ta siiski kursis.

Alvar Jaamu ei nimetanud võlgnevusi probleemiks. "Tegemist on tühiste summadega. Kui jõuame teenusepakkujatega kvaliteedi osas kokkuleppele, saavad nad kätte ka oma raha," sõnas Alvar Jaamu, kes lisas, et tegemist on tarneprobleemidega, täpsemalt ettevõttele tellitud ustega.

Maksuameti andmetel on Laurell Investmentil esitamata ka käibemaksudeklaratsioonid selle aasta augusti ja septembri kohta, samuti pole esitatud septembri tulumaksudeklaratsiooni.

Laurell Investmentile kuulub Salzburgi hotell Tallinna lähedal Pärnu maanteel, tegemist on endise Peoleo hotelliga.

Kamariku sõnul minnakse Laurell Investmenti vastu olevate nõuetega kindlasti kohtusse. "Olen veendunud, et kohtus saavutame võidu, mistõttu lisanduvad Laurell Investmenti võlanõuetele tõenäoliselt ka kohtukulud," märkis Kamarik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing