• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teenindustegu 2006

  Heateenindus.ee eestvedamisel kuulutati 9. novembril juba kolmandat korda välja Teenindustegu 2006. Seekordse tiitli pälvis Viru keskuse teenindusprojekt "Kuidas kaubanduskeskus kujundab klienditeenindusest konkurentsieelise".
  Teise koha omanikuks sai maksu- ja tolliameti projekt "COMPLEX - uus veebipõhine tollideklaratsioonide töötlemise süsteem". Kolmandaks platseerus Olympic Entertainment Group projektiga "Olympic University". Konverentsil osalejate lemmikuks osutus Tallinna Vesi projektiga "Saad selle, millest loobud: õnneliku töötaja retsept".
  Viru keskuse juht Ants Vasar nimetas võidutöö tugevusena pikaajalise projekti järjepidevat elluviimist, eesmärgistatust ja etapiviisilist mõõdetavust. Lisaks seda, et teenindajatele on Viru keskuses kehtestatud kõigile ühtne ja selgesti mõistetav teenindusstandard.
  Heateenindus.ee juht Pille Puss märkis, et selle aasta projektid näitavad ilmekalt, et üha enam sõltub konkurentsivõime iga teenindaja oskustest, tahtmistest ja püüdlustest.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.