Teenindustegu 2006

ÄP 14. november 2006, 00:00

Heateenindus.ee eestvedamisel kuulutati 9. novembril juba kolmandat korda välja Teenindustegu 2006. Seekordse tiitli pälvis Viru keskuse teenindusprojekt "Kuidas kaubanduskeskus kujundab klienditeenindusest konkurentsieelise".

Teise koha omanikuks sai maksu- ja tolliameti projekt "COMPLEX - uus veebipõhine tollideklaratsioonide töötlemise süsteem". Kolmandaks platseerus Olympic Entertainment Group projektiga "Olympic University". Konverentsil osalejate lemmikuks osutus Tallinna Vesi projektiga "Saad selle, millest loobud: õnneliku töötaja retsept".

Viru keskuse juht Ants Vasar nimetas võidutöö tugevusena pikaajalise projekti järjepidevat elluviimist, eesmärgistatust ja etapiviisilist mõõdetavust. Lisaks seda, et teenindajatele on Viru keskuses kehtestatud kõigile ühtne ja selgesti mõistetav teenindusstandard.

Heateenindus.ee juht Pille Puss märkis, et selle aasta projektid näitavad ilmekalt, et üha enam sõltub konkurentsivõime iga teenindaja oskustest, tahtmistest ja püüdlustest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing