• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maalehe peatoimetajat hirmutati Toompea uksel kainuskontrolliga

  Maalehe peatoimetajalt uuriti, kas ta on viimase kahe ööpäeva jooksul alkoholi tarbinud.

  Riigikogu julgestuspolitseinik ähvardas Maalehe peatoimetajat kainuskontrolliga, kui läinud kesknädala keskpäeval tööasjus Toompeale saabunud ajakirjanik ei mõistnud, miks tema viimase kahe ööpäeva alkoholitarbimise vastu äkki huvi tuntakse, kirjutas Eesti Päevaleht.
  «Esitasin julgestuspolitseinikule töötõendi nagu tavaliselt, mille peale minult küsiti, kas olen alkoholi pruukinud,» meenutas Maalehe peatoimetaja Peeter Ernits kolmapäeval Toompeal juhtunut.
  «Küsida ju võib, aga milleks pidi lisaks uurima, kas olen viimasel kahel öö-päeval alkoholi pruukinud, ning viitama, et neil on seal alkomeeter ka olemas,» imestas ta.
  Ernits, kes on töö tõttu olnud Toompeal läbi aastate sage külaline ja kuulub nende riigikogus käijate hulka, kes on püsivalt sisselubatavate isikute nimekirjas, ei olnud isegi sellise kontrolli võimalikkusest kuulnud.
  Julgestuspolitsei pressiesindaja sõnul on riigiasutusi valvavatele politseinikele antud tõesti õigus keelata ilmselgelt purjus inimestel ruumidesse siseneda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Börs: USA aktsiad lõpetasid korraliku langusega
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Wall Streeti suurimad indeksid lõpetasid teisipäeva miinuses, nafta hind hüppas aga enam kui 2protsendi võrra. Investorite fookuses on kolmapäeval lõppev Föderaalreservi kohtumine ning geopoliitilised pinged, vahendab Reuters.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.