• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Iluuisutamiskuulsus Irina Rodnina tuleb Eestisse

  Tänavuse Eesti Sportlaste Ühenduse heategevusliku kunstioksjoni aukülaline on iluuisutamise kolmekordne olümpiavõitja Irina Rodnina, teatasid korraldajad.

  Rodnina saabub Eestisse homme, 29. novembril Moskvast lennuga OV 302 kell 11.10
  "Tõeliselt suur rõõm ja au, et sellise suurusjärgu sportlane meie oksjonit oma kohalolekuga austab. Tiitlite järgi on ta tõeline medalite monument - kümnekordne maailmamestier, kolmekordne olümpiavõitja jne. Ühtlasi on ta meie aate- ja mõttekaaslane idarindelt, inimene, kes tegutseb spordi ja sportlaste hüvangu nimel 24 tundi ööpäevas olles pühendunud iluuisutajatele omase täpsuse ja iluga," ütles Sportlaste Ühenduse esimees, Riigikogu liige Jüri Tamm. "Ta on küll kasvult väike, kuid tegudelt ja hingelt suur!"
  Eesti Sportlaste Ühenduse heategevuslikul kunstioksjonil kogutakse raha traagiliselt hukkunud sportlaste laste ja perede toetuseks. Tänavune oksjon toimub neljapäeval, 30. novembril ja on järjekorras seitsmes.
  Lisainfo oksjonile pandavate maalide kohta www.rios.ee
  Oksjoni heategevuslikud ostud on teinud juba USA suursaadik Eestis T.E.
  Pr Aldona Zofia Wos. "Gala-õhtul osalemine jääb aga järgmist aastat ootama, kuna USA presidendi Georg W. Bushi visiit Eestisse nõuab kogu tema aja ja rohkemgi," ütles Tamm.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.