Sester: Keskerakond tahab sundüürnike ümber lihtsalt lokku lüüa

13. detsember 2006, 15:59

Isamaa ja Res Publica Liidu liige Sven
Sester leiab, et kogu Saviliiva projekti ülesehitus on algusest peale seisnud
savijalgadel.

„Ei, kindlasti see projekt ei täitnud eesmärki,” ütles Sester täna Äripäevale. „Juba abilinnapea esmane eesmärgi püstitus on vale - eesmärk oli aidata inimesi, kes suudavad ennast ka ise aidata. Esmane eesmärk peab olema aidata inimesi, kes ise ei suuda ennast aidata!” ütles ta.

Sesteri sõnul ei tohiks ei riik ega kohalik omavalitsus pakkuda kala, vaid tuleb pakkuda õnge, ehk teisisõnu, Tallinna linn peab tegelema tõeliste abivajajatega.

„Tundub, et Keskerakonnal ei ole tegelikkuses huvi mitte sundüürnike probleemi lahendada, vaid sel teemal lokku lüüa ning probleemi aastast aastasse üleval hoida. Vaadakem kasvõi nende kunagist programmi „5000 korterit”. Sellise tempoga saavad nad hoida antud teemat üleval veel vähemalt 10 aastat, kui mitte rohkem,” nentis ta.

Pikemalt loe sellest, mida eri poliitikud Saviliiva projektist arvavad, homsest Äripäevast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2006, 16:28
Otsi:

Ava täpsem otsing