Mariliis Pinn • 13. veebruar 2007 kell 14:48

Keskerakond salatseb oma uue ajakirjaga

Aripaev.ee toimetusse jõudis uus Keskerakonna ajakiri Dirigent. Erakonna infojuhi Toomas Raagi sõnul on see pilootprojekt.

"Kui leiame ajakirjaga kindla koha teie lugemisvaras, siis ei jää esimene number viimaseks," jättis Raag täpsustamata ajakirja ilmumise edasised plaanid.

Tiraaž on väidetavalt küllalt suur, et rahuldada võimalikult paljude inimeste lugemishuvi, kuid täna ilmunud ajakirja tiraaž jäetakse siiski saladuseks. Ajakirja tegemise idee tuli Raagi sõnul Reformierakonnalt: "Nemad tulid enne meid oma ajakirjaga välja."

Keskerakond loodab trükise muuta isetasuvaks. Suure summaga praegu on ajakirja ilmumist rahastatud, jääb vastamata. Konkreetne peatoimetaja ja meeskond ajakirjal puudub, nagu selgus Raagi vastusest: "See on kollektiivne looming." Ka ajakirja seest ei ole võimalik leida infot ajakirja väljaandja, koostajate jms kohta.

Hetkel kuum