ÄP 5 aastat tagasi: Nordea lõi intressid alla

ÄP 29. märts 2007, 00:00

Eluasemelaenu saab Nordea pangast võtta juba 6,2protsendilise aastaintressiga, mistõttu tasub varem laenu võtnud isikutel laen refinantseerida ning säästa selle pealt sadu kroone kuus, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Samas tuleb arvestada vana laenulepingu lõpetamise ning uue lepingu sõlmimise tasuga, mistõttu väga väikeste laenujääkide puhul pole see majanduslikult otstarbekas, ent vana laenulepingu uuendamisega on võimalik säästa ka üle tuhande krooni kuus.

Hetkeseis: Praegu on keskmine eluasemelaenu intress 5%. Sama näitaja oli viis aastat tagasi 7,8%. Viimasel aastal on intresside taset kergitanud Euribori tõus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing