IRL põllumajandust vedama

ÄP 04. aprill 2007, 00:00

Mart Laari valitsuste põllumajanduspoliitika aitas põllumajandust suretada ja oli seetõttu maal ebapopulaarne. Äripäev iseloomustas olukorda üht tuntud ütlust mugandades: põllumajanduse vaenlased on kevad, suvi, sügis, talv ja Mart Laar.

Kolmikliit jättis põllumajandusministri portfelli nüüd Isamaa ja Res Publica Liidule. Olukord muutub huvitavaks - kas IRL soovib parandada maal oma mainet või hoopis viia lõpule see, mis Isamaaliidul aastaid tagasi ei õnnestunud? Ja juba lausutud lauses tuleks teha väike täiendus - lisada Seedri nimi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing