Eesti esimene rahvusvaheline kunstioksjon

Christel Karits 25. mai 2007, 00:00

Enampakkumisele tuleb eesti, baltisaksa, vene, läti ja Lääne-Euroopa kunst, lisaks dekoratiivkunst ning ikoonid. Tähelepanuväärsemate oksjonil müügile tulevate teoste hulka kuuluvad eesti kunstist Johann Köleri ja Nikolai Triigi taiesed.

Oksjoni tõmbenumbriteks on peale juba mainitud eesti kunsti suurkujude baltisakslased Gerhard von Kügelgen, Alexander Klünder, Gregor Bochmann ja Eduard von Gebhardt. Vene kunsti šedöövrite hulka kuuluvad Ernst Liphardti suurepärane daamiportree ja Nikolai Haritonovi "Magav mustlanna". Esimest korda on Eesti kunstioksjonil võimalik saada vene ikoonikunsti tippu kuuluvate ikoonide omanikuks. Põnevust peaks olema ka dekoratiiv- ja tarbekunsti kollektsioneerijatele.

Kogu oksjonil pakutava kunstivalikuga on võimalik tutvuda internetileheküljel www.baltic-auction.com

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing