Automüük ei kuku

Ardo Kalda 09. november 2007, 00:00

Olenemata faktist, et pidevalt räägitakse majanduse langusest ja mingitest pehmematest või kõvematest maandumistest, ei pea automüüjad seda kukkumisvalu taluma. Eelmisel kuul näidati jälle enam kui kümneprotsendilist tõusu.

Esikümnes on jõuvahekorrad omajagu muutunud. Honda hiilib siiski üsna Toyota kandadel ja pole ime, kui näeme mõnel lähikuul järjekordselt kuninga kukkumist. Eelmisel kuul oli Honda tõusuprotsendis, Toyota kannatab võrreldes möödunud aastaga pisukest langust. Huvitav fakt on, et kui CR-V oleks mitte mudel, vaid mark, siis praeguse aasta kokkuvõttes oleks ta esikümne keskel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing