Mariliis Pinn • 13. november 2007 kell 14:29

Turovski soovitas teenindajatel Kaubamajast eeskuju võtta

Zooloog Aleksei Turovski on märganud, et viimase aasta pooleteist jooksul on teeninduskvaliteet oluliselt langenud ja ta soovitas teenindajatel Tallinna Kaubamaja meesteosakonna daamidest eeskuju võtta.

„Teenindavate inimeste käitumine ja suhtumine oma töösse on muutunud, ei taha öelda kohe et lohakamaks, kuid kindlasti on täheldada kvaliteedi langust. Mõned aastad tagasi oli teenindus kvaliteetne ja viisakas, mis hakkab aga nüüd kaduma. Loomulikult ei ole ma selle kohaseid uurimusi teinud, kuid võib öelda, et selline tendents eksisteerib,“ vastas Turovski aripaev.ee päevaküsimusele, mis Teid viimati teeninduse puhul närvi ajas.

Teistele tõi ta eeskujuks Kaubamaja meesteosakonna. „On imestusväärne, millise entusiasmiga sealsed daamid oma tööd teevad. Paar aastat tagasi ostsime koos kahe pojaga riideid igalt poolt, kuid kui nüüd midagi vaja on, läheme vaid Tallinna Kaubamajja, sest teiste kohtade teeninduskvaliteet on alla käinud,“ selgitas ta.

Hetkel kuum