ÄP fototoimetus • 25. november 2007 kell 22:00

Üks küsimus: Kui palju Teie palk on tõusnud?

Eiki Nestor, riigikogu liige, sotsiaaldemokraat

Mu palk on kindlasti tõusnud 20%, aga mitte sellepärast, et riigikogu liikme palk on seotud keskmise palgaga. Eelmises riigikogu koosseisus oli minu ametikoht madalam. Olin seal fraktsiooni aseesimees. (Praegu on Nestor riigikogu sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni juht - toim.)

Ivo Suursoo, Columbus IT Partneri juht, Max 123 nõukogu liige

Seda on kole öelda, aga tasu sõltub tulemustest. Olen seotud kahe firmaga ja kui riistvara müüv Max 123 kasvas 60%, siis Columbus IT Partneri kasv oli vaid 20%. Seepärast juhatuse liikme tasu Columbuses mul ei kasvanud. Küll aga tõstsime palka töötajatel. Nende suurim palgatõus jäi 2006. aastasse, mil palk kasvas kuni 25%.

Kalle Reiter, köögiviljakasvataja ASi Sagro juht

Minu palk on viimase aasta jooksul tõusnud küll 20%. Oleme kõigil töötajail tõstnud palka 20% ringis, kuna põllumajandustootjana olid meil palgad küllaltki madalad.

Autor: ÄP

Hetkel kuum