30. november 2007 kell 9:05

K-tsirkus Tallinna kesktelevisiooni teemadel kestis hommikuni

Tallinna linnavolikogul oli läinud öö tegus, sest opositsioonisaadikud võitlesid viimse veretilgani linnavalitsuse plaanitava "kesktelevisiooni" vastu.

Nii esitasid linnavolikogu mitmed opositsioonisaadikud igaüks 40 ringis muudatusettepanekuid plaanitava televisiooni loomist sätestavasse eelnõusse. Kõik need hääletati ka ükshaaval läbi ja maha.

Vahepeal tehti ka tsirkust - kella ühe paiku korkinud linnavolinik Tarmo Kruusimäe, tuntud ka Kojamehe nime all, saalis lahti õllepudeli. Selle peale teinud keskerakondlane Tarmo Lausing õlut joovast Kruusimäest pilti ja riputanud selle oma blogisse. Mispeale viimane teatanud, et tegemist on alkoholivaba õllega ning pakkunud Lausingulegi lonksu. Ning kiire töö kõrvalt jätkunud mõlemal mehel aega veel Postimehes kommentaaride kirjutamiseks.

Kella kolme ajal kahtlustatud, et Rahvaliidu omad on juba magama jäänud: Hääl saalist: "Kus on siis Rahvaliit? Mitte ühtegi saadikut pole kohal. Kus nad on?"Teine hääl: "Rahva seas!"Üleüldine naer. Keegi täpsustab:"Magavad..."Veel tundsid saadikud huvi, et kas võib tellida striptiisitare volikokku ning kas hääletamisnuppu võib vajutada ka mapiga.Istung lõppes kella 4 ajal hommikul. Kesktelevisiooni loomine sai pärast 12-tunnist pusimist volikogult oma õnnistuse.

Hetkel kuum