Ardo Kalda • 17. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

CR-V tegi teistele mudelitele pikalt ära

Kui CR-V ei oleks mudel, vaid mark, siis ta oleks üldtabelis kuuendal kohal, edestades seal praegu paiknevat Škodat. Aasta lõpp vajus ehk ära, kuid seda põhjusel, et inimesed lükkasid registreerimist uude aastasse. Samuti jäi üks laev autodega hiljaks, muidu oleks CR-V ka pooleteise tuhande piiri ületanud.

Teisel kohal on jälle Honda ja seda Civicu näol, edestades napilt üldtabeli võitja müügihitti Toyota Corollat. Toyota on esikümnes kõige rohkemate mudelitega, sest sees on veel sellised autod, nagu Avensis ja Land Cruiser. Viimane näitab eestlaste maasturieelistusi ja selgitab, et kui on olemas hea toode, siis pole ka tugevalt üle poole miljoni krooni ulatuv hind mingiks probleemiks.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt