20. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Täpsustus

18.01 arvamusloos väitis Urmas Kiik, et "üleliigse laovaru maksustamine ehk suhkrutrahv on teema, millele ei näi lõppu tulevat. Hetkel on vaidlused n-ö teisel ringil ja Tallinna Halduskohus peatas möödunud aasta lõpus oma menetluse suhkrutrahviga, et küsida Euroopa Kohtult eelotsust. See on üldse esimene kord, kui Eesti kohus eelotsust küsib." See pole siiski esimene kord, mil Eesti kohus on Euroopa Kohtult eelotsust küsinud. Riigikohus tegi seda 14. mail 2007 asjas nr 3-3-1-95-06. Kohtuvaidlus puudutab põllumajandusliku keskkonnatoetuse taotlemise tingimusi. Tegemist on Eesti kohtupraktikas väga olulise daatumiga.

Autor: Eveli Kuklane

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt