Täpsustus

Eveli Kuklane 21. jaanuar 2008, 00:00

18.01 arvamusloos väitis Urmas Kiik, et "üleliigse laovaru maksustamine ehk suhkrutrahv on teema, millele ei näi lõppu tulevat. Hetkel on vaidlused n-ö teisel ringil ja Tallinna Halduskohus peatas möödunud aasta lõpus oma menetluse suhkrutrahviga, et küsida Euroopa Kohtult eelotsust. See on üldse esimene kord, kui Eesti kohus eelotsust küsib." See pole siiski esimene kord, mil Eesti kohus on Euroopa Kohtult eelotsust küsinud. Riigikohus tegi seda 14. mail 2007 asjas nr 3-3-1-95-06. Kohtuvaidlus puudutab põllumajandusliku keskkonnatoetuse taotlemise tingimusi. Tegemist on Eesti kohtupraktikas väga olulise daatumiga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing