Pattayas tapeti stripibaari minemast keeldunud eestlane

21. jaanuar 2008, 17:51

Tais striptiisibaari minemast keeldunud
kolmele eestlasele tungis kallale 15 kohalikku, üks meestest suri saadud
vigastustesse.

Pühapäeva hommikul pöördusid Pattaya turismipolitsei poole kolm eestlast, kes olid sattunud kaklusesse kolme tailasega, väidetavalt juhatati eestlasi kohalikku striptiisibaari, kuid viimasel minutil otsustasid mehed ümber ning ei tahtnud baari sisse minna, kirjutas Eesti Ekspress. Tai mehi ajas kolme turisti kangekaelsus vihale ning sõnelusest tõusis kaklus, eestlastel soovitati pöörduda Pattaya politseijaoskonda, kuid mehed otsustasid ohjad enda kätte võtta ning läksid oma "saatjatele" kätte maksma.

Kolme mehe asemel asus nendel nüüd väidetavalt vastu hoopis 15 kohalikku, ühel eestlastest õnnestus põgeneda, teisele virutati raudlatiga pähe. Kolmandale torgati jalga "roosiga" (katki löödud pudel) ning vigastati raskelt suurt arterit, mees toimetati kiiresti haiglasse, kuid suri vigastustesse veel samal päeval. Samas ühe kommentaatori kinnitusel on mees siiski elus.

Mõrva on asunud uurima Pattaya politsei ja turismipolitsei, seni pole juhtumiga seoses veel kedagi vahistatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2008, 18:23
Otsi:

Ava täpsem otsing