Kalev Spordi vaatajad püsivad kanalil päevas alla minuti

Agnes Ojala 21. veebruar 2008, 10:29

Eile avaldatud Kalevi majandustulemustest
selgus, et Kalev Spordi vaatajad püsivad kanalil päevas keskmiselt alla ühe
minuti.

Kalev teatas eile, et kanalil oli TNS Emori teleauditooriumi mõõdikuuringu andmetel 12. novembrist 31. detsembrini päevas keskmiselt 35 000 vaatajat. See tähendab, et just nii palju inimesi püsivad iga päev kanalil vähemalt ühe minuti.

Samas on kanali päeva keskmine vaatamisaja osakaal 0,3%. Protsent näitab, kui suure osa televiisori taga veedetud ajast pühenduvad vaatajad vastavale kanalile. Arvestades, et jaanuaris vaatas keskmine telesõber iga päev saateid jälgides 4 tundi ja 21 minutid, detsembris aga veidi enam, 4 tundi ja 24 minutit, siis sellest ajast pühendati Kalev Spordile päevas keskmisel alla ühe minuti.

Eesti populaarseimale telekanalile, Kanal2-le pühendasid vaatajad näiteks jaanuaris iga päev aega keskmiselt 1 tunni ja 21 minutit. Teisel kohal on TV3 1 tunni ja 18 minutiga ja kolmandal ETV 1 tunni ja 3 minutiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 12:23
Otsi:

Ava täpsem otsing