Uut väljakutset otsivad kinnisvara projektijuhid

31. märts 2008, 17:30

CVO Technology ärisuuna juht Oliver Raal
ütles aripaev.ee-le, et nende kaudu otsivad praegu uut väljakutset eelkõige
projektijuhid kinnisvaravaldkonnast.

„Praegu pole veel tunda, et oleks vabanenud palju häid spetsialiste. Hea spetsialist leiab uue töökoha ka Eestis,“ kommenteeris Raal soomlaste hirmu, et siinsetest kinnisvara- ja ehitusfirmadest koondatud inimesed ujutavad üle põhjanaabrite tööturu.

Tugevad kinnisvara projektijuhid on hinnatud ka muudes valdkondades, selgitas Raal. Nii kandideerivad kinnisvara tippspetsialistid praegu näiteks ka muudele tehnoloogia- ja müügivaldkonna ametikohtadele.

„Kuna tegeleme tippspetsialistide vahendamisega, siis ehitajad ja maalrid meie kaudu tööd ei otsi,“ tõdes Raal. Ta lisas samas, et kuuldavasti lähenevad Eesti oskustööliste palgasoovid turu tegelikule tasemele.

„Vahepeal tundus, et varsti on ehitusspetsialiste odavam palgata Soomest. Nüüd on palgasoovid muutunud adekvaatsemaks. Inimese loomuses on ju, et ta ei soovi madalamale palgale minna,“ rääkis Raal. Seejuures on ehitajad hakanud tulemuspalga asemel leppima ka kuupalgaga, kuigi kuupalk on buumiaja tulemuspalgast väiksem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2008, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing