Riigikohus on säästuajal igale töötajale maksnud 10 000 krooni toetust

Mariliis Pinn 13. juuli 2008, 10:48

Riigikohtu töötajad said 10 00 krooni
puhkusetoetust, välja arvatud käskkirjale alla kirjutanud riigikohtu esimees ja
liikmed.

Märt Raski käskkirjaga on kõigile riigikohtu ametnikele ja abiteenistujatele makstud ühtsetel alustel 10 00 krooni puhkusetoetust, kirjutas SL Õhtuleht. "Toetus määrati 78 töötajale, täismahus, s.o 10 000 krooni brutos, maksti puhkusetoetust 59 töötajale," ütles riigikohtu personaliosakonna juhataja Piret Raadom.

"Püüame igal aastal puhkusetoetust maksta. Mullu oli selle täissumma 8000 krooni brutos. Varem on olnud nõnda, et puhkusetoetust on makstud kuutasu mahus, kuid kuna tegu ei ole preemiaga, ei tundunud see õiglasena. Riigikohtu esimehe kindel veendumus on, et tema ja riigikohtu liikmed puhkusetoetust ei saa," selgitas Raadom.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2008, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing