MyFitness: näeme Spartas konkurentsi

Hille Tressum 29. august 2008, 15:04

Spordiklubi MyFitness juhi Erkki Torni
sõnul nähakse uues sügisel turuletulevas spordiklubis Sparta konkurentsi. Siiski
tõdeb juht, et konseptsioonid on kahel ettevõttel erinevad.

Äsja laienenud spordiklubi MyFitness juhile ja Askembla Asset Managementi Senior Investment Manager'ile Erkki Tornile ei tule uudis oktoobris uksed avavast spordiklubist Sparta üllatusena. Siiski arvab mees, et klubid üksteist segama ei hakka, kuna nišš on kahel ettevõttel erinev. „Konkurendid on nad meile kindlasti, kuid meie tegevusnišid on erinevad,“ sõnas Torn.

Hind kahe spordiklubi vahel on soolane. Kui Sparta kuu eest tuleb välja käia 690 krooni, siis MyFitnessi kuutasu on ligikaudu 2 korda kallim ehk 1299 krooni.

Seda, et sportijad hakkavad ebasoodsas majanduskliimas oma rahakoti sisu kriitilisema pilguga hindama ning otsustavad odavama spordiklubi kasuks, Torn ei karda. „Hind ja teenused käivad käsikäes. Meie eelis on see, et meil on kolm klubi, mille vahel liige võib valida, kuhu minna. Rocca al Mare Corali klubis on meil bassein. Viru keskuse klubis on meil väga hea valik rühmatreeninguid."

Teadmine, et Spartas on lisaks jõusaalile ja rühmatreeningutele veel ka erinevad pallimänguvõimalused, Torni muretsema ei pane. „Igasuguste sisepallimängude platsid on väga kallid ja vajavad suuri investeeringuid. Keti struktuuri need ei sobiks,“ sõnas ta.

MyFitnessil on käesolevaks kui ka tulevaks aastaks suured plaanid. Mõni päev tagasi hakkas MyFitnessi kaubamärki kandma kaks klubi. Endine Coral Club Tallinnas ja Tropic spordiklubi Tartus. Käesoleval aastal on plaanis avada spordiklubi ka Narvas. „Meie eesmärk on kasvada ja mitte ainult Eestis, vaid minna ka väljapoole, kui kontseptsiooni saadab edu,“ rääkis juht ambitsioonikatest tulevikuplaanidest. Hetkel on MyFitness Torni sõnul oma kolme spordiklubiga vaieldamatu oma valdkonna turuliider.

Küsimusele, kuidas märtsis avatud esikklubil seni läinud on, vastas Torn positiivses toonis, et vastavalt ootustele ja lootustele. „Alati saaks paremini. Asume ju fantastilises kohas kesklinnas. Bränd on ligi poole aastaga jõudsalt tuntust kogunud. Ning lisaks sellele oleme ka turuliidrid,“ rääkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. August 2008, 15:04
Otsi:

Ava täpsem otsing