Samlik: konkurentsiamet reageeris võimalikule signaalile

30. september 2008, 14:38

Estraveli juht Anne Samlik, kes kohtus eile
konkurentsiameti järelevalveosakonna juhiga, ütles aripaev.ee-le, et on väga
tervitav, et konkurentsiamet tõhusalt meediat jälgib ja signaalidele
reageerib.

Samlik kinnitas eile toimunud kohtumist konkurentsiameti järelevalveosakonna juhiga Juhan Põldroosiga. „On väga tervitatav, et konkurentsiamet nii tõhusalt meediat jälgib ja võimalikele signaalidele reageerib. Andsin ametile üle oma ettekande materjalid, kust on üheselt näha, et minu sõnad on hilisemas artiklis sattunud valesse konteksti, ja mis on loodetavasti piisav alus selle teema ammendamiseks,” sõnas Samlik.

Samliku sõnul on tänasel Eesti turismiturul on turuosalisi palju ja nende vaheline rebimine tugev, seega iga turgu tundev spetsialist teab, et mingitest konkurentsi halvendavatest kokkulepetest ei saa juttugi olla.

Konverentsil Äriplaan 2009 rääkis Anne Samlik, kuidas turismifirmad olid suvel sunnitud odavreiside osas koostööle asuma, et mitte lõpetada kollektiivse pankrotiga. „See odavate reiside laulupidu lõppes suhteliselt kiiresti, sest 3000krooniseid tšarterreise pole võimalik müüa, see oleks lõppenud pankrottidega,“ rääkis Samlik. Hiljem vastas ta Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli küsimusele, kas sellises käitumises ei või näha kartelli, et võib-olla oli kokkulepe natuke vale sõna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2008, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing