Samlik kohtub esmaspäeval konkurentsiametiga

Liis Kängsepp 26. september 2008, 13:49

Estraveli juht Anne Samlik läheb
esmaspäeval kohtuma konkurentsiameti järelevalveosakonna juhiga, et selgitada,
mida ta täpsemalt pidas silmas konverentsil Äriplaan 2009, kui viitas
reisikorraldajate koostööle.

„Leppisime kokku, et saame Anne Samlikuga kokku ja ta selgitab, mida ta täpsemalt mõtles,“ sõnas konkurentsiameti järelevalveosakonna juhataja Juhan Põldroos, lisades, et eks peale kohtumist selgub, kas on mõtet asja edasi uurida või mitte.

Konverentsil Äriplaan 2009 rääkis Anne Samlik, kuidas turismifirmad olid suvel sunnitud odavreiside osas koostööle asuma, et mitte lõpetada kollektiivse pankrotiga.

„See odavate reiside laulupidu lõppes suhteliselt kiiresti, sest 3000krooniseid tšarterreise pole võimalik müüa, see oleks lõppenud pankrottidega,“ rääkis Samlik. Hiljem vastas ta Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli küsimusele, kas sellises käitumises ei või näha kartelli, et võib-olla oli kokkulepe natuke vale sõna.

„Pigem hakkasid reisikorraldajad vaatama, et kui Türgi lennukis oli kümme inimest, võeti reis graafikust maha,“ rääkis Samlik, „oli variant, lõpetatakse pankrotilainega ja kõik lähevad või jagatakse mõistlikult lennukeid ja riske. Kartelli ma seal küll ei näe.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2008, 14:38
Otsi:

Ava täpsem otsing