Puusepale on läbiotsimine täiesi võõras teema

27. oktoober 2008, 13:10

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimehel Raul
Puusepal on südametunnistus puhas ning ta ütles aripaev.ee-le, et ei oskagi
tööle minnes mõelda läbiotsimisvõimalusele.

„Täiesti võõras teema,“ kommenteeris tänast päevaküsimust, kas arvestate tööle minnes läbiotsimisvõimalusega, Puusepp.

Kas südametunnistus on puhas? „Jah, ei oskagi kohe sellise asja peale mõelda,“ lisas ta. Puusepp nentis, et enamus erafirmasid Eestis töötab nii, et selliseid asju ei tekigi, sest ettevõttesisesed kontrollimehhanismid, sisekorrareeglid ja protseduurid on nii kaugele viidud.

Kas riigiametnikke kahtlustatakse ja pitsitatakse rohkem, vastas Puusepp: „Ei oska öelda, ma ei ole kunagi riigitööd teinud.“

Reede keskpäeval selgus, et kaitsepolitsei otsib Pärnu linnavalitsuses läbi linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare kabinette. Hiljem selgus, et politsei viis mehed endaga kaasa ning prokuratuur kahtlustab neid riigihankekomisjoni tulemuste mõjutamises.

«Eestis avalikus sektoris töötades on olukord miskipärast juba selline, et iga päev, mil tööle tuled, pead arvestama, et selline sündmus võib toimuda,» ütles Mart Viisitamm postimees.ee-le laupäeva õhtul, pisut pärast kaitsepolitseinike lahkumist tema kodust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2008, 13:34
Otsi:

Ava täpsem otsing