Riia Ratnik: riigi raha valitsejaid kahtlustatakse rohkem

27. oktoober 2008, 12:05

Riigiametnike hoole all on riigi rahakott,
mistõttu võib selle väärkasutuse osas olla ka rohkem kahtlustusi kui
eraettevõtte juhi puhul, leidis Estonian Cell AS juhatuse liige Riia Ratnik.

„Ei arvesta,“ vastas naerdes Ratnik aripaev.ee tänasele päevaküsimusele, kas arvestada tööle minnes läbiotsimisvõimalusega ning lisas, on täiesti kindel, et kellelgi ei ole tema suhtes midagi urgitseda. „Südametunnistus on selles mõttes puhas, et ei varja midagi ja ei tea ka põhjust, miks võiks minu tegevus kedagi huvitada,“ lisas ta.

Ratniku sõnul on riigile tehtud kahju selline, mis on tehtud meile kõigile ja kindlasti on ka kahtlustusi rohkem kui erafirma juhtidel, kus kahjud tehakse omanikele. Ta möönis, et erafirma kahju juhtumid saadakse korda tavaliselt isekeskis ning selleks on olemas auditid, mis näitavad, kas kõik korras.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2008, 13:34
Otsi:

Ava täpsem otsing